top of page

Veilingopbrengst maand april - Gaspar & Djemma maand

In maart kregen we twee patiëntjes.

Gaspar met een dubbele oorontsteking en een nare bult achter zijn oor en Djemma met DCM. DCM is een aangeboren hartafwijking die vaker voorkomt bij galgos...


Om de adoptanten een steuntje in de rug te geven waren we voor Gaspar een fundraising gestart die maar liefst € 371,00 opbracht. De adoptanten waren hier zo blij mee dat zij afzien van verdere donaties. De oorontstekingen zijn over en de bult bleek gelukkig goedaardig!


Daarmee komt de opbrengst van april volledig ten goede aan Djemma. We kunnen haar hartje niet genezen, maar medicatie kan er wel voor zorgen dat ze respectvol oud kan worden.

De opbrengst van de Gaspar & Djemma aprilmaand was maar liefst € 391,50!


We kunnen hiermee de volledige rekening van de specialist voor de onderzoeken tbv € 263,00 aan de baasjes vergoeden en we betalen de komende bestelling van Cardisure tabletten (€ 80,00) voor haar waarmee ze de komende drie maanden vooruit kan. Het restant zal uiteraard ook voor haar worden geparkeerd en wss worden ingezet als deeltje dragen van een onderzoek of medicatie.


Samen sterk en zorg voor elkaar!


We willen iedereen bedanken die heeft geboden op onze veiling items..!https://www.facebook.com/groups/1564919210347139/?ref=share


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page