top of page

Olivia. Het hondje waardoor onze droom handen en voeten kreeg en de start werd van Dogateers United

Olivia. Een klein tenger podenco meisje, beetje schuchter. Ze had pups gekregen en was vlak voor de bevalling binnengehaald... Zij was de eerste waarvoor we op zoek mochten gaan naar een passend mandje. Met haar werden onze dromen werkelijkheid, werd zij de mascotte van ons initiatief.


Ze is naar Rotterdam gevlogen waar ze opgehaald werd door haar nieuwe mama Dorothy Campe. Olivia woont nu in België en heeft een hondenzus, Trees. Trees was een beetje rillerig en het was belangrijk dat de match tussen Trees en Olivia er zou zijn.


Dorothy Campe:


Vanaf dag 1 is zij een vrolijke, sociale hond. Ziet iedereen graag! Mens en dier. Angsten kent ze niet, daarvoor is ze te nieuwsgierig. Zo nieuwsgierig zelfs dat ze overal haar hoofd insteekt of door steekt ..:)


Ze houdt van wandelen, maar nog liever gaat ze rennen. Dan lijkt het net of ze een sledehond is die voor de slee is gespannen. Wat een enthousiasme!


Met haar beste vriendin en grote zus, Trees, kon het geen betere match zijn. Trees is ook geadopteerd uit Spanje maar is altijd wat angstig gebleven. Met de komst van Olivia en haar fantastische karakter en het feit dat zze een echte clown is, is Trees hierdoor helemaal opengebloeid.


Olivia is ook echt een knuffelkont en als ze te weinig knuffels krijgt volgens haar, dan komt ze die wel gewoon opeisen.


Om te gaan slapen kruipt ze het liefst onder de deken, dicht tegen je aan. Ze voelt heel graag je aanwezigheid, maar opstaan 's-morgens vindt ze duidelijk minder fijn.


Haar leven bestaat voornamelijk uit slapen, zonnen, gaan wandelen. rennen op de grote weide met Trees en nog meer slapen ... wat kan je nog meer wensen.


Ik ben dankbaar om de kans te hebben gekregen om Olivia te mogen adopteren. Ik kan mij geen leven meer indenken zonder haar!


Dorothy, Olivia & Trees


47 weergaven2 opmerkingen
bottom of page