top of page

Een hele mooie recensie van Doggo.nl

Afgelopen zaterdag was het zover, we mochten Eefje gaan ophalen. ik had al de hele week vlinders in mijn buik 🦋🦋🦋 en de laatste nacht bijna geen oog dichtgedaan! Hadden jullie dat ook toen jullie je nieuwe hond gingen ophalen? 😍

Eefje is inmiddels een paar dagen bij ons en wat doet ze het goed!

Ze vond het allemaal best wel spannend. Nieuwe geluiden, geuren en ook veel nieuwe dingen die ze nog nooit ervaren heeft. Wat voor ons zo normaal is, maar voor een hondje uit het asiel allemaal nieuw: huiselijke geluiden, een tv die aanstaat, auto's die voorbij rijden, de deurbel... en dan ook nog je vertrouwde nest missen. Het is best veel wat ze allemaal te verwerken krijgt.

Maar Eefje went snel! We laten al het initiatief bij haar, zij mag zelf bepalen wat ze wil ontdekken en we zien dat haar cirkel steeds groter wordt. Eerst de bank, toen een deel van de voorkamer ontdekken en na 2 dagen heeft ze de hele woonkamer verkend. Hetzelfde met de tuin, ook daar wordt haar cirkel steeds groter. Ze krijgt steeds meer vertrouwen en het is goed te zien dat ze zich daardoor steeds veiliger gaat voelen. Het is zo belangrijk om het tempo bij de hond te laten en niets te forceren.

Ze slaapt na zo'n avontuur als een roosje. ❤️

Meerdere mensen hebben me gevraagd via welke stichting we Eefje hebben geadopteerd. Nu zijn er echt veel goede stichtingen (ook minder goede helaas), maar bij deze wil ik voor één keer deze stichting in het zonnetje zetten: Stichting Dogateers United.

Wat zijn de mensen achter deze stichting gepassioneerd en gedreven! Ze begeleiden de adoptanten in iedere stap en middels een groep op Facebook en een Whatsapp-groep wordt je goed geïnformeerd en kun je altijd om advies vragen. Alles wat ze mij over Eefje hebben verteld, klopt! De communicatie is eerlijk en oprecht. Petje af voor deze stichting! ❤️🌟


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page